Follower Tersayang

Friday, April 3, 2009

TAG Lagi...

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapakah anda memilih nama blog itu

Hanny Esandra ~ sebab ada something value kat nama tu... HAN di depan adalah nama abg2 saya... H - Hannafe, A - Affende, N - Nadia (me)~

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

hannyesandra.blogspot.com ~ senang, cepat dan mudah... hehehe...

3) Apakah method dalam penulisan blog anda?

simple n rock2 jer... (bley trime ke jawapan tu?)~

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? kenapa?

Giler??!~ Sayang maa....

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?

Dia seorang yang bagus dlm penulisan... kene berguru nih.. nvlnyer byk peminat... kan Rehal??hehehehe...

6) Senaraikan calon yang akan di tag:

1-Hafirda Afiela
2-Qaseh Qaisara
3-Bikash Nur Idris
4-Romi Baiduri
5-Fatin Nabila

2 comments:

Nuharis said...

jwppn no5 2 x der mknayer... hampeh tul

Hanny Esandra said...

woi3... btol ar... hikhik....