Follower Tersayang

Monday, July 13, 2009

Bising bangat dong~

Animated Pictures Myspace Comments

Hehehe... Rumah tengah berkecah! Pecah sana, sambung sini, ketuk sana, simen sini... beraya dengan rumah yang di'upgrade' kan... insya-Allah... Adehh.. bunyi2an yang sungguh merdu itu menganggu kosentrasiku untuk menulis! Aiyark! Ni nak lari umah abang aku ni! Erm.. agak2 kalo umah aku seperti gambar di atas ni, korang nak dtg beraya tak? Ekekeke.. umah aku kecik jer... umah teres... sudi2 la dtg~ ewah~ pose pun blom sebok pk tang raya...~ errmm.. satu lagi misi sedang dalam perlaksanaan.. ape dia ye? adela...~ huhuhu...

5 comments:

Sarnia Yahya aka Sania Yasmin said...

salam hanny...
buat cam akak, sethn berpuluh x tukar cat umah. Kak Qaseh kata, org tukar cat sethn se x je, hehehe.

farah@nina said...

hehe.. org mcm kita ni mmg kena buat preparation sblm pose spy nnt x kelam kelam kabut sbb pose nnt mst kita dah mula bz kan..

farah@nina said...

plus.. klu rumah ko mcm kt pic tu kan.. confirm aku nk dtg hr2 sbb suasananya yg tenang, cantik dan mendamaikan.. hehe.. plus.. mesti ko banyak buat novel sbb suasana yg tenang boleh mndtgkan bnyk ilham.. kekeke..

Hanny Esandra said...

kak sarnia,
ahahah... takpe tuka berpuluh kali pun, asalkan akak puas hati, betul tak..? ;-)

Hanny Esandra said...

kak farah,
betul2 tu.. hehehe.. lgpn dah lama sgt x renovate ape2. lagipn mmg nak besarkan dapur. bila dapur cantik, sy semangat ar nk tlg memasak.. ahahhaa.. sy ni kat mane2 pn boleh wat nvl, kt uptwn tu yng riuh kedamat pun dtg jugak idea.. hehehe..