Follower Tersayang

Wednesday, August 12, 2009

CUbe teke sape mereka..?~

Kikiki... ni namanya orang tak sehat yang tader keje.. inilah anak-anak buah aku.. kalo korng tgk gambar kat bwh ni, apa yg korang pk?? aku memang dh pasan lama dah.. hhuuhuu.. yang kartun klo nk tgk yang real pny, anak buah aku la.. huhuhu..


=

Yang ni anak buah sulung aku... nama dia Nur Umairah Syahmina. Panggilan dia Syamin @ kakak@ umairah. Dia ni memang dah sejibik Emily The Strange.. Lagi2 kalau die buat muka protes dia! Muka marah. Cube tgk muka Emily tu, camtu ar muka dia kalo marah @ majuk.. heee~ dia ni nakalnya, nauzubillah... adehh.. Hiperaktif n takley duk diam..Tapi bijak! Umo dia 5 tahun.


=

Haa... Yang ni plak, anak buah aku yang kedua... Nama dia Nur Husna Karmila. Kartun yang seswai ngn muka dia Dora The Explorer. Pun sebijik gak.. huahuahua... Yang ni plak suka melawa.. kalo die heppie, cam dora tu la.. huhuhu... Dia ni mmg ala2 keperempuanan sket berbanding kakak. Dia ni boleh puji ar sikap dia.. mau jugak dengar kata.. Tapi kalo dtg angin dia, memang keras kepala. famliy kata prngai die ni, cam aku~ ye ke??



Apa2 pun korang tetap anak buah mak su.. nakal macam mana pun korang tetap darah daging mak su.. mak su tau mak su slalu marah2 korang, tapi hati ni Tuhan je tau.. Mak su tak pandai tunjuk syg dgn perbuatan. tapi korang memang mewah kalo dgn mak su.. cakap aje nak apa, insya allah korg dapat... Mak su tunjuk garang sebab mak su nak ade orang yang korang takot. huhuhu.. so far, klo korang wat salah, mmg ayah korang bagi greenlite kat mak su... kikiki...
I love both of u...
Jangan nakal2... korang nak dapat adik baru nnti.. ayah korang tringin sgt nak baby boy.. nama kalau tak salah dulu siap2 dah bagi.. Akma Alamghir... (Btol ke aku eja, long?) wakakaka...

2 comments:

Diari Kampung Tengah said...

Comelnyer....
Patut pon...nakal cam mak su dia jgk!
Ahaks!
Ai bila lagi nak dpat nak sendiri?
Heheheh!

Hanny Esandra said...

halah jieha...
klu boley sok jugak aku nk dpt ank sndr..
tp calon pon tader...
ko carikkan la aku satu..~
wakakaka...