Follower Tersayang

Wednesday, December 2, 2009

Best jugak macam nih!

Aku melayan dvd cerita-cerita ni sorang diri.. Dengan tekanan yang aku hadapi, baik aku buat benda2 yang buat aku lupakan masalah hati dan perasaan. Lebih baik tengok dvd drpd menceritakan mslh yang mmg takkan ada penyelesaiannya. Bukan saja tak ada jln penyelesaian, malah menyusahkan orang. Lebih baik, diam! Jadinya, aku pon melayan citer ni tetiap malam start kul 1.30 pagi... Makan coklat ataupun snek sambil menonton.. kan mcm tgk wyg jugak tuh? Bezanya tak ada pop corn atau kawan2 di sebelah...

Hihihi... Rasanya satu dunia tau aku nk tgk citer nih.. sesiapa je aku jumpa kebetulan teringat citer ni, msti aku ckp nk tgk citer ni.. Tapi aku ni pom2 jer lebey.. tgk tak jugak.. Sape plak nk melayan aku utk tgk citer nih.. sapelah aku.. huhu.. tapi aku tak pts asa, aku tnggu dvd kuar, so tros aku beli... enjoy giler tgk citer nih!! Pasni dvd ni aku nk bg anak buah aku tgk..

Ni pun best sangatttt... buat aku tertanya2 siapa akan dpt setem ni... cehhh.. tertipu btol aku! rupanya setem palsu.. yg ori ada kat diana danielle tuh.. hehe.. best2!

Wakakaka.. memula tamau beli.. tapi abang dvd tu syorkan katanya bez.. Aku pon beli laaa.. Kalau tak nk beli citer indon, citer antu, tp memandangkn aku sorg yg nk tgk, x jadiklaaa.. lastnya aku beli laaa.. tak mengecewakan.. cuma citer ni 'bising' sket.. besela mat2 rempit kan dlm cter ni.. pastu aku terganggu dengan 'dowh' bnyk sgt dlm dialog nabila.. tak natural sgt bile ade perkataan 'dowh' kt blkng ayat dia.. Macam sengaja ditekan2kan.. Tp best jugak, byk pengajaran.. yg perempuan2 tu jaga2lah maruah kita ni.. x manis betul klu senang2 ikut lelaki ke sana sini.

2 comments:

Diari Kampung Tengah said...

Kak bila ko nk turun KL? Jom pg tgk wyg ;)

Hanny Esandra said...

sok aku turun kl.. tgk wyg ngn along n da geng.. len kali kite lak tgk wyg keh..:-)