Follower Tersayang

Monday, December 21, 2009

Heppie Beday buat sahabat sejatiku...

Me + Uja + Nab

Salah sorang dr kami sambut beday semalam... 20/12/2009. Tapi tak celebrate lagi.. :-( aku pulak ke PD ikut club kereta 'gajah' abang aku.. so, aku juz wish jer kt dia.. itupun belom tepat kul 12!! Cettt.. ngeee... Tapi hp aku ni dh patot campak lombong~Time tu aku kt luar so takot hp wat hal aku pon send la.. huhuhu...

Hepie Beday nab... Harap beday kali ni amat bermakna utk ko.. walaupun sblm ni kita melalui saat getir bersama yg entah kenapa kita macam tu. Syaitannirojim pulak suka mencucuk2 utk memisahkan kita! Yang sgt bez, kita dua ada rasa yg sama.. sejak dulu smpi skang karen tu tak pernah hilang, baik perkara yg elok ataupun tak elok.. Aku nak ko tau, yg aku tak snggup kehilangan ko.. cukup beberapa minggu sudah.. aku sgt huru hara. Heppie 24th birthday to my dear fren.. Luv u.

2 comments:

uja said...

ko dah bg pesent kat nab ke?
hoho patut ar aku call ko ari jumaat lps x dpt.. beli ar tepon baru.. kekeke

Hanny Esandra said...

ko call aku ke uja? nampaknya kita dua ada mslh henpon ni.. jom bli hnpon baru~ kikiki.. insyaallah aku beli thn dpn pas dpt royalti.. hehe..