Follower Tersayang

Sunday, April 25, 2010

OiOi.... hikhik...

Our first date...

Selama ni jumpa kat uptown aje.. :-) Entah kenapa kali ni aku terima pulak pelawaan dia... Mungkin sebab aku tengah lemah semangat lepas eksiden dan dia pun datang nak melawat.

Sayangnya time dia datang ambik aku kat rumah, parents aku tak ada, so, aku juz call la dorang cakap aku nak keluar dgn dia. Parents pn setuju...

Terima kasih sebab sudi nak dengar cerita saya. Macam mana paniknya saya dikerumuni 'lelaki2 berkulit hitam.' Dalam keadaan saya hendak di 'paw..' Dalam keadaan saya mahu menangis. Saya tahu salah saya. Dengan klinik tu punya nurse pn maki saya. Biasalah dah 'bangsa' dia... Saya diam ajelah.. Kalau saya melawan nanti kena pukul pulak kang... Dan nasihat awak berunsur sindiran td, saya akan ingat.. Hihihi.. Mmg hobi awak membebel kn?

Dia tau kegemaran aku. Dia tau apa yg aku suka... Kat pyramid rupanya ada pertandingan kucing. Aduhhhh.. nak pengsan aku tengok kucing lawa-lawa, gebu-gebu... geramnya! Memang lupa yang aku sedang sakit perut.. Dia pun layan aje.. terima kasihhhh...

Apa2 pun saya hepie sgt tadi... thanks...

2 comments:

fara0nina said...

cerita sekerat jer, citer la byk ckit.. hehehe.. Mr S, Mr S..

Citra Delima said...

ceritalah yang lainnya, bisikan yang diluahkan ketelinga anakanda, janji2 manis, dan hadiahnya.

ayahanda pun telah melalui cerita seperti ini semasa muda dulu.