Follower Tersayang

Tuesday, May 11, 2010

iCT, Shah Alam...

luv! luv! angsee..



cantik sgtt..

Indahnyeeee.. :-)

Peluk je la pokok ni.. Tak tau nak pose ape dah..

Rase bez lalu bawah pokok2 berlampu niee.. ngeee..

Ini Nurul Bazlin... :-)

Ku dengan merak kayangan.. ehehe..

Ni kat pokok prosperity ke ape tah namenye..

Saya.......

Ini kat beruang kutub kut?~

Ini kat rumah iglu.... :-)

Ehehehe...

Cantikkan..:-)

Ini waktu mula2 sampai...


* Seronok jugaklah untuk bergambar.. sampai letih nak posing.. ini pun bukan masuk semua dalam blog.. aduiii.. hehehe...

4 comments:

Eizda Amani said...

g ngn nurul je ke nok??
mr s ikot x?
ngehehee... ;-D

Hanny Esandra said...

tak leee... malam kan die kat uptown.. ehehhe... so berpoya2 dgn org lain le... ehehe..

fara0nina said...

Oh tidak.. alangkah jelesnya aku.. belum berkesempatan nak pegi.. rasa best je tgk gambar2 ko nadia. Sume cantik2..
Kalau pergi dgn Mr S lagi best kan.. romantik gitu.. hehehe

Hanny Esandra said...

hahaha...
ok jugaklah.. ade lampu2...
mmg seswai utk psgn bercinta.. aritu nadia pg pun penuh dgn org yg bercinta2 jer la..huhuhu
ermmm..
dia mmg nak pegi, tp kedai die la x wt shutter so nk cuti ssh sket.. :-)