Follower Tersayang

Wednesday, March 16, 2011

I Love Flat Shoes....

Hai kawan-kawan.. :-)

Saya sengaja kasi korang semua cuci mata. Hahaha... Sebenarnya dalam lubuk hati saya tersimpan satu hobi iaitu saya suka simpan kasut. Saya suka beli kasut dan baju. Kalau saya ada duit RM 1000 yang tak digunakan untuk apa-apa, mesti dah cair duit-duit tu semua jadi baju dan kasut. Hehehe... :-) Biasalah naluri perempuan. Nafsu aje dah sembilan. Akalnya cuma satu! 
Sedang merehat-rehatkan mata dari menghadap abjad2 dalam manuskrip saya, saya pun tiba-tiba rindu nak shopping gila-gila macam dulu. Nasiblah kewangan membataskan segalanya. Hahaha...Jadi window shopping dalam google ajelah yer... 










p/s : Dalam rak kasut kat luar rumah, penuh kasut saya aje. Ada yang saya pakai sekali aje. Lepas tu tak pakai dah.. Ouhh.. rindunyeeeeee Nichii.... Forever 21.... Kitschen....*tau tak apa tu?* Tapi kalau kedai kasut Vincci aje yang boleh di kaki saya... Sebab apa? Sebab Vincci aje ada size 3...~ lalala~

6 comments:

CintaZulaikha said...

hahhha...i love too..ksut flat shoe la pling selesa nak pakai..

Hanny Esandra said...

tau xpeeeee....giler besssttt...

RaRa said...

comel...
kalau nad pakai lagi la comel.. sbb orgnye mmg comel...

;)

Hanny Esandra said...

hahaha...
comel apanye kak afna.. kecik kemetot jer.. :-)

Anonymous said...

omg where to find the fifth shoes ?

Hanny Esandra said...

here the link.. :

www.prettyballerinas.com