Follower Tersayang

Wednesday, April 13, 2011

Contest ~ Senyuman Si Cilik

Klik Sini
Ini pula saya di tag oleh Keluargaku Syurgaku untuk contest di atas. I tak ada anak lagi... sajek jew taaaauu.. Hahaha.. 

Syarat2nya :-
1. Sudi-sudikanlah jadi Follower blog saya..bagi yang dah ikut...faham-faham jela..heehe
2. Tampal banner seperti yang tertera di atas kat Entry & Sidebar blog anda dan link balik yeah..
3. Letakkan gambar penyertaan..nyatakan nama anak..nama ibu..tarikh lahir anak..umur anak..
4. Si Cilik yang layak menyertai dari lingkungan umur 6 bulan - 3 tahun sahaja..samaada anak kandung..anak sedara..anak angkat..tetap diterima..
5. Nak letak blog saya kat bloglist kalian pun ok..senang nak pantau sape yang menang nanti..
6. Tag sekali pada member-member yang lain..ni kira bonus..
7. 5 hadiah akan disediakan...setakat ni saya belum ada idea nak bagi apa..maybe kena tengok sape yang menang dan saya akan decide nak beli/bagi apa...oraitkan camni..huuhuu
58. Tarikh akhir pada 14 April 2011@4 petang
9. Sebarang perubahan akan dimaklumkan dari semasa ke semasa...jengah-jengahlah blog saya selalu..sebab saya ni selalu buat kejutan..percaya tak..huhuu..
10. Panjang pulak dah..jangan lupa tinggalkan link blog penyertaan anda kat entry ni yeah..
11. Last but not least...pemenang akan ditentukan oleh juri jemputan (bukan dikalangan bloggers)...rasa lebih adilkan..


Jadi saya pun punggah balik stock2 gambar anak-anak buah saya. Terpikat dengan gambar ni. Glemer la ko Kema..


NAMA ANAK : NUR AKMA ALAMGHIR BIN HANNAFE (anak buah)
NAMA IBU : MAIMUN BINTI ZAINAN ABIDIN
TARIKH LAHIR ANAK : 23 MARCH 2010
UMUR ANAK : 1 TAHUN 

Saya nak Tagsemua kawan-kawan yang Singgah sini sebab saya tak ada kawan2 yang sudah berkahwin. Kalau ada pun bakal menimang cahaya mata ataupun masih dalam proses pembuatan. Ekekeke.. Jadi sila ambil contest ini. Amanah!
p/s : Harap Kema bertuah yer.. hikhik..

8 comments:

CintaZulaikha said...

walamak kema mmg sgt cantik menarik ko mmg dabomb laaaa...hihihi

Hanny Esandra said...

hahhaha..tunjuk gigi dua batang..

aimaniman said...

alamak dah x sempat la.. contest tamat 14 april jam 4 ptg.. la nie dah jam 2.20++.. x sempat nak cr gambar lg pun gambar anak2 akak sumer muka seposen x da yg suka senyum..

Hanny Esandra said...

kak aimaniman..
alaaa.. kalau tadi akak join mesti sempat punyaaa.. huhu... takpela kak.. nnt kalau ada contest lain, sy tag akak yeee..

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

alolo comei... wajib menang tu..hoho gud luck kak~

Hanny Esandra said...

myra,
hahaha... hope la kan? hihi.. x kesah kalau tak menang pn.. saje je..

Keyphochee said...

salam terjah..gud luck!

Hanny Esandra said...

keypochee..
tengkiyu..