Follower Tersayang

Sunday, July 3, 2011

Yeay!

Animated Pictures Myspace Comments

Ehem-ehem! 

Esok nak pergi tengok Tranformers 3D... (Tu pun kalau dapat tengoklah~) 

Lepas tu tadi dah bagi gambar-gambar masa Majlis Pertunangan. Mana-mana gambar yang wajib cuci sume dah masukkan ke dalam folder. Ada tiga folder kesemuanya. Huhuhu... Folder untuk saya, untuk dipos ke kampung Cintehati dan satu gambar untuk saiz 8R.

Kakak yang cucikan gambar tu kata kalau gambar lebih dari 150 keping dia akan bagi satu keping gambar yang kita pilih untuk cuci size 8R. Yeay! Dah pilih pun satu. Dekat official photohrafer pulak ada dua keping yang akan di 'frame' kan. Ada tigalah semuanya. Huhuhu.. Best2! Gambar kat akak ni pula dia kata nak buatkan macam front page magazine. Hehehe.. Sedang eloklah tu. Lengkap sangat! Gambar saya seorang, gambar keluarga dan gambar dengan tunang tersayang. 

p/s : Tak sabar nak jalan-jalan esok pilih-pilih album.

4 comments:

cahayabintang said...

kite pun nak pg tgk transformers jugak hari ni. tp,kalau tiket tak hbs lah. hehe.

CintaZulaikha said...

cari tpt yg tak rmai org sket weh..ampang ka...

Caythrine Amanda said...

bestnye die....

Hanny Esandra said...

cik ezy,
hmm..tiket habis smpi ke malam..

ct,
lupe nk jejak summit. sana org2nya dan suasana sgt sedih.

CA,
hehehe...