Follower Tersayang

Friday, October 28, 2011

Tag lagi.. ~.~ hihihi...

Hai, assalamualaikum kawan2...

Wah.. sopan saya hari ni. Hahaha... Sedang entri ni ditaip, saya sedang menonton tv cerita Appalam. Lalala... Happy Deepavali to all of them. Ya~ kat sini memekak bunyi mercun and i hateeee that!!

Sebenarnya saya ni dalam mode : hibernasi. Sebab ada kerja yang saya perlu siapkan. Saya buka blog sajelah nak tinjau blog kawan2 kejap. Tiba2 terbaca kat shoutbox from adik Farahin Zamri. Hmm.. Baca kat blog dia memula okey aje. Tapi tang nak tag 11 members tu aduhaiiii.. apsal la yg cipta tag tu nk kena tag people smpi 11 org.. =.= Saya pun tinjau blog yang dh buat tag tu. Ada yg tak buat questions n tag org pun. So, saya buatlah as permintaan adik comel kita. :)

Questions from Farahin Zamrin :-

1. Your favourite band .
Wali Band.

2. Your celebrity crush .
Err... international or local? Ermmm...none of them.

3. Your favourite weather .
I like rain. So, I choose - cold.

4. What kind of novel do you like ?
Romantic Comedy.

5. Birds or butterflies ?
Birds.

6. Your favourite subject . Why ?
BM - I like debate n speech.

7. Your favourite food .
McD

8. Chocolate or coffee ?
Chocolate!!

9. Your favourite love song .
Shania Twain - You're Still The One. Ohhhh...

10. J-Pop or K-Pop ?
I don't like both but i really enjoy korean drama series. Huhaha.

11. Your favourite novel . Why ?
RAM.

Dah ler tu. Cukp kut. Huhaha.. Maaf ye adik kalau tak lengkap dan tak menepati rules yang diberi. Thanks kat adik Farahin Zamri sebab tag akak ye.

p/s : soalan dlm BI, nk jwb pun dlm BI. Jwb BM kan boleh? Tak berdosanye.

2 comments:

Ezy Chiaki said...

rajinnye jwb tag..
ekeke..

Hanny Esandra said...

cik ezy,
takdelah rajin mana..dh org tag kn.. kita jwb la..heheh..