Follower Tersayang

Thursday, November 10, 2011

Giler Meleleh Ayak Liuq~


Salam kawan2 semua...
Hari ni nak minta jasa baik kau orang semua. 
Hmm...
Sila lihat gambar di atas. Kecur tak air liur kamu semua? 
Tak? 
Cepat pergi jumpa dokte.. Ada something wrong dengan nafsu kau orang. Hahaha...
Cuba kamu2 yang baik hati lagi jelitawati beritahu saya apakah nama makanan ini?
Ia terdapat di PIZZA HUT. Tapi sememangnya belum pernah saya lihat. 
Kata kawan saya, dia tak tau apa nama tapi ni time besday kawan dia, Pizza Hut bagi free.
Sesiapa yang tahu boleh tak berkongsi dengan saya? Series nampak sedap. Taktaulah yang tak berapa nak sambut hari jadi boleh order ke tak?
Saya dah dalam mood mengikis harta Cintehati untuk belanja saya makanan di atas tu. 
Yeehaa.. :D

p/s : Ini siries. Mesti bantu dia. >..<

4 comments:

CintaZulaikha said...

cam sedap ja, kena bg tau kat piza hut tu ka yg arituh arijadi kita, ko biar betoi!!!

Hanny Esandra said...

ayark!
sampai ke situ plak pemikiran ko ni.. opkos la kne jadi member dia dulu rasanya.. takpun, time kita tempah nak wat besday party, time tu aku rs dia buat la..hohoho..

アヌムちゃん said...

nyum2 nmpk sdp...

Hanny Esandra said...

tau takpe kak.. uhuhu....