Follower Tersayang

Wednesday, February 8, 2012

Hmm.. Komitmen Baru..

Hai kawan2..
Sihat tak? Hahaha.. Lamanya biarkan blog ni. Maklumlah busy sikit. entah apa yang busy pun tak taulahhh.. Tapi macam tak ada apa nak update. Insya-Allah lepas2 ni saya nak rajin.. Rajin sikit. Bwahahaha..
So untuk permulaan nak letaklah gambar-gambar yang tersayang. Bior rajin sikit nak menaip entry lepas ni. Huhuhu.. So ni sikit aje gambar kitorang bersiar2 ambik angin petang kat area tasik Seksyen 7 Shah Alam. Wahh.. Suka Chiki & Chiko dapat jalan2. :)


Saya tak taulah dah rotate banyak kali pun dia takmau tegak.. Takpelah. Tak ada mood nak tau probs dia. Nanti2lah. Sekarang ni korang eksesaiz leher la ekh.. Hihihi..Bapak Chiki dengan Chiko ni tengah cek buah delima untuk anak2 dia. Yang elok2 dia letak dalam beg. Yang tak berapa nak elok masuk mulut dia. :p


Ini Chiki!!
Beg aje buruk. Tapi Nampak tak sebelah Chiki tu duit berkepuk tebal? Bwahaha..Sebab tu Chiki suka duduk dalam beg saya. Sebab dia tau nanti saya belanja dia eskrem. :) Chiki memang suka sangat makan aiskrim. Orang kata tak elok bagi, so far alhamdulillah sihat walafiat. Tapi jangan lupa bagi dia air kosonglah. 

Itu aje kut. Bye!

5 comments:

CintaZulaikha said...

apakah...hahhha, kirim salam ngn chiki k..lallalla~~

Atie iskandar said...

teringin ar nak bela, tapi takot pulak.. hihi

Hanny Esandra said...

ct,
chiki dah jawab, waalaikumussalam katanya~

atie,
bela la.. comel tau.. xyah takut, bukan dia makan manusia pn.. :p

White Dove said...

chiko mana? chiki ni apa ek? :)

Hanny Esandra said...

chiki n chiko ni adalah sugar glider.. adik beradik tupai la senang cakap..