Follower Tersayang

Friday, October 12, 2012

Hai!! :-D

 Assalamualaikum.
Dan Hai, Hai, Haiiii sangat kat semua bloggers dan kawan2.

Ya Allah, rindunya kat blog saya ni..
Macam dah terbiar sangat..Huhuhu..
Percayalahhh
Ada baaannyaaaakkkk benda nak dikongsikan.
huhuhu.

Kita jumpa di lain entri ekhh..

p/s : Siapa masih setia baca blog saya dan jadi silent readers sila angkat keyboard???

6 comments:

CintaZulaikha said...

ce letak gambo hanimun...hehhhe

Hanny Esandra said...

cepat sgt nk letak gambo hanimun..lekk lu.. tp kan aku dh ltk kt fb..huhu..

Ezy Chiaki said...

hai hai hai!
hehe

JeeMacey said...

salammmm cik hanny..hahah..puan la...selamat pengantin baru..senyap je eh...hehehe...

Hanny Esandra said...

cik ezy,
haiiii... ;p

Hanny Esandra said...

cik jee,
salam cik jee..
hehehe..senyap sikit la skrg sebab busy.. insyaallah, lepas ni boleh update dah..hehe.. kita pn pnggil cik jugak kat cik jee.. dah terbiasakan.. ;)