Follower Tersayang

Monday, October 27, 2008

Rindu Terubat Jua...


Hari ni la aku rasa hari paling bahagia dalam hidup aku.. dapat aku jumpa ghenjong a.k.a Eizda Amani salah seorang penulis FP juga salah seorang rakan baik aku time kat kolej dulu... seronok gilerrr arr...


Mulanya aku tak janji dapat turun KL ke tak.. sebab aku de komitmen lain..hehe...tapi sanggop aku ketepikan bende lain semata-mata nak jumpa ghenjong.. excited sangat-sangat..


Then, aku wat plan dgn panum, jangan cakap aku dtg.. tibe mase dan ketikanye, kitorang datang pandan umah sewa lama aku...huhuhu...windunyerrr...


Jumpe jer ghenjong cam nak nanges sangat..windu gileerrr..rase cam mimpi dapat jumpe die.. pas bual2 jap, kitorang pon pikir maner nak jalan2.. at last, kitorang pegi Times Square (TS).. :-)


Time makan, Ya Allah macam-macam citer kuar.. dari citer keje ghenjong sampai ke boyfriend die... macam2 lar... pas makan2 kitorang pe lagi, shopping time!! dapat beli kasut sepasang... ;-)


Dalam pukul enam dah nak mula jejak perpisahan lak... :-( aku balik Klang, Ghenjong balik Ampang, Panum balik UM... huhuhu... sedey gilerr arhh... rase cam kejap jer mase..


Anyway, ni la bende paling sweet berlaku dalam bulan Oktober ni.. tahniah kat Eizda Amani kerana cerpennya yang bertajuk Puding Jagung BAulu Gulung merupekan di antara sepuluh cerpen terpilih dalam pertandingan Fair & Lovely... tahniah cayunk!!!


1 comment:

eizda amani said...

nok cayang....

cepatnyer ko m'catatkan memori terindah semlm yg kiter lalui b'3..
aku nk mintk maaf coz x toleh kt korg n x lambai2 kt korg mase aku dh turun bwh tggu tren...aku x sanggup...lg pun, aku nk sembunyikn airmata kasih yg b'genang...

nok n bam, smoge kasut comel korg smlm akn m'bawe korg smpai ke jb... n aku akan intai jam comel nie utk menyambut kedtgan korg...


nok n bam, klau korg bley kire pasir di pantai, sebnyak itu la kasih sayang aku pd korg...

timer kaseh pd 'puding jagung baulu gulung' yg tlh menemukan kiter stlh sthun t'pisah....biarpun p'temuan itu seketika cume, namun ia amat b'makne...

akhir skali, aku ingin mninggalkn 1p'soaln; bile agknyer kite akn b'temu lagi???