Follower Tersayang

Friday, March 11, 2011

Contest ~ 4 Sebab Saya Sayang Dia.

Ehem.... 
Saya join contest lagi. Rasa seronok pulak join contest ni. Rasa meriah saja saya punya blog. Kenapalah bukan dari dulu saya ni aktif sangat-sangat berblog. Hehehe... 

Contest ni sebenarnya eksiden. Sebab apa? Sebab saya di tag oleh Cik Bee yang kiut. Jadi saya layan ajelah. Tak sangka sebenarnya. Hehehe.. Tapi tak salah mencuba untuk menceriakan tukang buat contest. Dapat kawan baru lagi!


AWIEN (KLIK SINI UTK JOIN)
Setiap contes ada rules :-

1. Mule2 folow dulu blog awien ni. (DONE)

2. Pstu buat satu entry dan letak title ''4 sbb saye syg die'' dalam entri tu letak skali ngn banner cm kt ats tue. (DONE)

3. Pas kowg dah buat sume entry tu kowg tgalkan LINK kowg kt bwh entry nie ok. (DONE)

4. op..op..op lom abis lg..jgn lupe TAG kn kat 4 owg kwn2 yg kowg syg ye..psti kn dowg taw yg dowg tu di tag. (DONE)

DUE DATE : 20.03.11 (ahad)

Okey...

Terus ke soalannya iaitu 4 SEBAB SAYA SAYANG DIA :-

Sebab dia sentiasa menjadi pendengar setia walau perkara remeh sahaja yang saya rungutkan.
Sebab dia sentiasa ada untuk kesat air mata saya.
Sebab dia sentiasa tahu bila mood saya akan berubah.
Sebab dia adalah takdir yang telah tersurat dalam hidup saya. :-)


Itulah jawapannya kenapa saya sayang dia. Nasib baik minta 4 aje.. Hehehe... Ini kawan-kawan yang harus di tag . Bersedia!

Affiza
Ct Nazariah
Aryanie Ismail
Puteri Cactus

Okey... Itu ajelah... Cik Awien, silalah nilai yer.. :-)

8 comments:

CintaZulaikha said...

syahdu syahdan bersama cik hanny esandra...lalalla~~

Hanny Esandra said...

huhahaha... tumboq kang~

aWiEn rAwk said...

suweetnye!!! suke2..=)

Cik Bee~! said...

boleh x bg name die tuh...whahahahhahaha
#cm sy bakal kalah je contest ni..huuuu

Hanny Esandra said...

awien,
ouhh...thankss.. ;p

Hanny Esandra said...

cikbee,
namanya rahsia.. uhuhu..

CintaZulaikha said...

berani sungguh cik hanny yg kiut miut nak tumbuk saya..apa dosa saya..lalala~~

Hanny Esandra said...

hahaha...
penumboq besi ni~