Follower Tersayang

Friday, March 18, 2011

Contest ~ Pic Paling Sempoi...

Ehem... :-)

Kali ini saya join contest lagi. Waduh-waduh... musim berblog contest nampaknya semenjak dua tiga menjak ni. Sangat seronok! Bukan seronok nak dapat hadiah misteri dari pengelola contest. Cuma seronok nak join.. Tak menang pun tak apa sebab memang tak harap pun cuma suka-suka nak memeriahkan contest tersebut. Eleh... macamlah kalau aku tak join contest tu tak berjalan dengan meriahnya! Ahaks! 

Kali ini contest dicipta oleh sahabat kolej dan blog saya iaitu Keluargaku Syurgaku. Memang saya teruja juga nak join. Setelah saya dijemput secara esklusif *poyo* oleh cik pengelola contest, tibalah masa saya nak menyelongkar kembali gambar-gambar saya yang agak-agak sempoi. Penat betul! Berpeluh mak nyah! Bukan apa, semua gambar saya posing cun-cun belaka, tak ada yang sempoi. Hahaha.. (sila jangan muntah!)


Nak Join Meh Sini...
1. korg2 sumer kena masukkan entri 'contest: pic paling sempoi' dan pic kat ats ni kat dlm entri korg (tu tuk akak seng kesn korg2 yg sempoi2 tuh, layannnnnn) (DONE)
2. korg masukkan jugak pic korg yg sempoi tuh bersama dgn sb ngapa korg kata yg pic korg tuh sempoi ya amat...(DONE)
3. kemudiannya masukkan jugak pic akak yg comey tu kat side bar korg...(DONE)
4. tag 3 org member kamcing korg..(DONE)
5. masukkan link entri korg tuh kat entri contest nih..(DONE)
4. lastly korg juga haruslah memolow akak yg kiut nih...kiut ker??, tuk akak seng nak kesan korg...(DONE)

1 more, korg gak leh antor gambo korang ngn kengkawan, pokok pisang, umah baru, mak bapak, sedara mara, org utan, dll....janji ada korg dlm pic tuh dan sempoi gilerrr 

tarikh akhir: 17 april 2011
 
Okey...
Mari terus ke task yang diberikan. Setelah saya menggodek album2 saya, saya terjumpa gambar ini. Sesungguhnya saya sangat rindukan kenangan di dalam gambar tersebut. Saya super-duper rindu orang yang bersama saya di dalam gambar tersebut. *sob sob*. Meh tengok! 



Saya merasakan gambar ini tersangalah sempoi kerana inilah gambar yang sangat spontan sewaktu kami menangkapnya. Saya rasa tukang tangkap gambar ini adalah Panum... Gambar ini sempoi juga adalah kerana (ayat skema dowh.. macam jawab soalan BM kertas 2! Hahaha... Mana tau kut-kut dapat markah kesian dari Juri~) tengok sahajalah Ida meriba saya yang bumper ala2 Jlo. Hahaha... Memang sempoi habis! Saya rasa tak perlu menerangkan panjang-panjang kenapa gambar ini sempoi sebab gambar itu saja telah menceritakan segala-galanya. 

I really miss u Ida. Miss you damn much! :-(  Harap sangat tahun ni waktu bulan 4 kita dapat bertemu... :-)

Okey, Kak Ct - silalah nilai. Ahaks!
Mangsa yang harus di Tag :-

6 comments:

CintaZulaikha said...

walawehhhhh...hakhakhakhak. bila tuh? musti masa tgh wat asment..

pandai ko yer, kihkih..nak bagi teruja la tuh

Hanny Esandra said...

ct,
ahakss.. ni taim kat library atas sekali.. ko tau2 la atas skali kan sunyi.. huhu.. tu yg wat keje giler taim wat as'ment tu... hehe..

iena_mieyna ^^ said...

waaaa....saya di tag... ;) kena godek album gak laa gini...hehe

Hanny Esandra said...

bagus sayang...
godek jgn tak godek.. hehe..

SriPanggung said...

hahahahaa klaka siot gambar akak2 sy nih! hmmm nk selongkar album la pasni! hahahahhah tungguuuuuuuu

Hanny Esandra said...

fatin..
kamu amat2 di alukan.. :)