Follower Tersayang

Thursday, April 28, 2011

Lamanya!

Hai kawan-kawan! 

Sorie sangat-sangat lama tak update blog. 

Last update hari tu 22/4/11 kan? Adehhh..

Kepada yang menjengah blog saya dan tak ada apa-apa selain entri yang memuntah hijaukan kau orang semua iaitu entri di bawah ni, maaf banyak-banyaklah ya...

Saya agak sibuk sedikit sejak akhir-akhir ni. 

Al-maklumlah, Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur sedang menyerang sekarang ni kat PWTC. Ahad ni saya bakal bertemu dengan kawan-kawan penulis dan para pembaca dan peminat novel saya. Ada ke peminat? Hahaha...

Lagi satu, Berukband saya sedang dalam fasa menukarkan dirinya menjadi siput. Faham-faham ajelah ya. 

Kepada yang membeli novel saya pada 1 Mei ini, saya akan bagi gift untuk 10 pembeli terawal. Tapi hanya pada hari saya bertugas ajelah Ahad ni. Hehehe...

Kepada follower2, saya akan kembali ya! Tunggguuuu... Rindu kau orang semua! Rindu nak terjah blog kau orang.... Luv ya!

15 comments:

Diari 929 said...

Jiha dah pergi isnin lepas so ahad ni tak dpt pg la sbb balik kg T___T

Atie iskandar said...

kak, beli post ley x?? nk sign akk kat novel 2...

nukilanaffiza... said...

semoga jualan novel bertambah laris la Cik Hanny...

Penat dah angah promote tau nama ko...heheheh...

CintaZulaikha said...

mai 1 novel percuma..wakakkakkka~~

Hanny Esandra said...

jiha,

ha ah.. tau.. dah baca blog jiha.. hehe.. tak ape..

Hanny Esandra said...

angah,
hahaha..
mekasihh.. tu la bagus.. supportive!

Hanny Esandra said...

ct,

ala.. kalau bagi free pun bukan ko baca.. ko kan nk bagi kawan adik ko.. lalala~

Aryanie Ismail said...

dear, akak tk dpt g PBAKL..hukhuk phm2 jelah bz sesngat nya.. padanlah muka akak ni suka keje last min..haaaa skrg ambik, tk cukup tanah nk berpijak dah..tdo pun tk cukup..hukhuk harap2 tkderlah mata lebam 'masa' tu nanti.

by the way congrats ya. akak nk beli novel terbaru hanny, nanti PM akak ya camner nk beli siap dgn tandatangan tu sekali...

jee yunus said...

broadband mmg sgt menyakitkan hati.

Hanny Esandra said...

kak yanie..

oh ya ke..tak ape lah kak.. hehe.. nak tndatangan? ermm.. camne yer..hehe.. kalau akak nak beli buat masa ni ada kat popular or mph la..hehe..

Hanny Esandra said...

cik jee..


tu la kan.. mmg menyakitkan hati betul la.. huhu..

Aryanie Ismail said...

nad, tk jual sendiri yer kat kengkawan yang nak beli?

amranaiman said...

cinta zulaika 1.. haha mai 2 novel percuma nak sign~~~ hahaa

Hanny Esandra said...

kak yanie..
baiknyaa nak beli.. selalu kawan2 minta free aje.. hehhee..

Hanny Esandra said...

amranaiman..

hahaha... copy untuk diri sendiri pun x dpt lagi..~