Follower Tersayang

Wednesday, May 18, 2011

Thanks to Cik Sab..

Hai kawan-kawan...

Bila sampai aje courier depan rumah hanya ada dua tempat aje untuk aku. Satu, dari Fajar Pakeer nak bagi aku copy novel atau hadiah sebab aku menang contest. 

Bila tengok bungkusan, dah tau dah! Hahaha...

Tak sabar nak tengok isi di dalamnya. 

Nak tau ape?

Taaaadddaaaaaaaa..... :-)



 
Gambar saya dan Cintehati. Banyak kenangan gambar ni. Secara tak langsung berterima kasih kat Hairol sebab dia yang gatal2 edit gambar ni jadi mcm majalah kolej aku.

Thanks to Cik Sab sebab jadikan frame gambar ni untuk kenang-kenangan. Dia siap tinggalkan mesej kat belakang frame tu. Tapi tamaulah taruk kat sini. Biar saya aje yang tersenyum2 baca. Thankssssss..


p/s : Gambar ni elok terletak kat almari buku saya... :-)

4 comments:

Diari 929 said...

Wah... yang penting suasana majlis kahwin i okey.... ambik berkat sgt!

Mamachia said...

canteekkk..bagus ada kawan begitu..

CintaZulaikha said...

aku pon da dpt..Weeeeeeee~~

Hanny Esandra said...

jiha,
yappp.. aku merenjis.. pestaim dlm hidup aku tau aku merenjis tu.. sebelum tu atau selepas tu, no more!

mamachia,
hehe.. menang contest..

ct,
yeahhhh...