Follower Tersayang

Wednesday, June 22, 2011

Wordless Wednesday (1)

Hai semua..

Sihat tak hari ni? Hehehe.. Hari ni saya terpanggil nak update entri ni sebab kat dashboard saya penuh dengan blogger-blogger yang meletakkan tajuk Wordless Wednesday dan hanya sekeping gambar.

Okey, saya tahu saya mungkin ketinggalan keretapi. Tapi kalau ada yang lagi ketinggalan dari saya mungkin boleh dipanggil ketinggalan kereta sorong baby. Hikhik.. *Gurau*

Disebabkan saya tak mahulah di cop sebagai "Orang nak buat, ko pun nak buat, tapi ko tak tau apa yang ko buat tuh!", saya pun buat homework sikit tentang apa yang dikatakan 'Wordless Wednesday.' Hasil pencarian saya menemukan ini :-

On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description. [source from answer.com]


Ouhhhh... Baru saya tahu kenapa blogger2 sekalin ramai yang meletakkan gambar tanpa ada perkataan. Hari Rabu Tanpa Perkataan rupanya.~ Biar Gambar yang menceritakan segala2nya ya!

Baiklah. Oleh kerana saya seorang yang sporting, ceh!Saya menyahut sahutan ini. Jadi, untuk pertama kalinya, saya letak gambar ini. Saya tak kisah kalau tak sesiapa faham makna di sebalik gambar ini. Cukup saya sahaja yang faham. :-)


~Pulau Redang~

p/s : Harap nanti terlaksana ye~

4 comments:

CintaZulaikha said...

gambo apa ko nak letk sbrnya...

ghost writer said...

kenapa tak tunggu jer minggu depan baru start..dah panjang lebar dah ayat kau tulih.tuh dah tak dikira sebagai WW lagi dah...hihi

Hanny Esandra said...

ct,
kenapa...? ade mslh ke dgn gambo aku tu..?

Hanny Esandra said...

ghost writer,
isshh.. takut nye encik ghost writer ni pny gambar.. oh, ni sekadar pengenalan aje..hihi