Follower Tersayang

Friday, June 24, 2011

Tahniah! Follower ke 100~

Hai!

Seperti yang saya janjikan... Saya akan memberi award dan juga akan meng'review' blog dia.

Okey! Tanpa membuang masa, ini dia kita punya follower yang bertuah! Taddaaaa...!!!

Ini dia cik adik manis kita R&R Cik Dilla
Dari hasil penyelongkaran yang hebat saya dapati blog beliau ni macam kebanyakan blog iaitu menceritakan kehidupan harian beliau. Sangat best baca entri2 beliau ye kawan2. Marilah kita jengah dia! Say hi-hi sebelum kita bye-bye keluar dari blog dia!

Paling best dia ada ulasan mengenai percutian dia bersama keluarga. Nak tau ke mana? Haa... kalau nak tau, moh ler kita ke sini...

Cik Dilla ni sibuk kata dia budak bawah umur. Saya tak taulah sebawah umur mana Cik Dilla kita ni. Hahaha... Tapi dia kata pula dia budak kecik tapi umur banyak. :-)

Apa-apa pun tahniah kepada kawan kita yang bertuah kerana menjadi follower ke 100 saya. Terima kasih banyak-banyak..:-)

Nah! Ini award untuk awak... :-)


p/s : Hanya ini sahaja yang mampu di beri.. Huhuhu...

5 comments:

CintaZulaikha said...

wahhhhhh, nak award juga..

cahayabintang said...

mekacih banyak2 akak for the award and review! eh,suke hati je panggil akak kan. boleh ke? heee. aloh,malu lah pulak muke kite terpampang dekat situ..

malu lah nak reveal usia. ngeh3. thanks ek.. :)

Hanny Esandra said...

ct,
nk award ye.. klu aku rajin aku wat..:)

Hanny Esandra said...

Cik Dilla,
sama2.. alah.. nak malu apa.. usia bukan faktor penghalang..ecececehh..:)

sabella mohamad said...

wahh
best dpt award !
tehee