Follower Tersayang

Sunday, August 7, 2011

Ya - Saya Bengang aka Bangang!

Hai kawan2.. 
Berniat nak entri pendek aje hari ni.
Bulan2 puasa ni tak berapa nak sedap kalau maki orangkan? Jadi baik buat entri pendek aje.

Hari ni pergi kedai henpon. 
Henpon saya tak siap lagi.
Ya! Saya dah mula bangang~

Dia kata esok pulak! 
Baik! Esok Bakal adik ipar saya pulak tolong pergi ambilkan.
Thanks to him. 

Dunia gelap gelita tanpa henponku.... 
Bukan sebab henpon tu best ke apa.
Tapi banyak benda dan note2 penting yang saya save dalam tu. 

Pasrah kalau kena format~
>_<

8 comments:

Ezy Chiaki said...

sabo jela..
hehe

CintaZulaikha said...

masuk air ke apa henpon tuh...

rara pinkmafia said...

laaaa knp x amik sume note-note penting sblm hantar.

Mahfuzah said...

Rileks ye nad..huhu
sabor2..

merahitujambu said...

sbr ya..dugaan orang berpuasakan....

Hanny Esandra said...

cik ezy,
mmg tengah sabor ni.. klu tak dah bakor kedai tu..hahaha..

ct,
tak masuk air..masuk angin keluar asap noks..

cik rara,
hmm.. henpon tu 'mati mengejut' tu yg x salin note2 tuh.. sedih..

uja,
tgh rileks ni uja.. sbb tu aku duk kat komplek.. kakaka..

cik merahitujambu,
itu la pasalnyee.. :/

jee yunus said...

cik hanny..beralasan sgt tu..ada la sbbnye kenape lambt tue..risau jugak...

Hanny Esandra said...

cik jee,
uwaaaaa..takutnyeee..