Follower Tersayang

Friday, December 10, 2010

Alahai...

Adehh lahh...

Semenjak dua tiga menjak ni... Disebabkan tak cukup tidur... Disebabkan letih... Disebabkan banyak sangat benda nak fikir... Membuatkan saya jadi buang tebiat.

Apa dia?

Saya nak makan macam-macam! Sampai mak saya dah tegur yang saya sekarang ni dah berisi okey~

Tapi sekarang ni saya mengidammmmmm... alahai... macam orang mengandung pulak! Tapi orang mengandung sekarang mengidam macam-macam dan pelik-pelik. Macam cerita seorang kawan saya yang sedang mengandung sekarang ni, dia punya kawan, mengidam Proton Exora... suaminya sanggup keluarkan Exora sebijik.. Hahaha...

Tapi saya nak makan pun bukan benda yang pelik-pelik! Cuma, tebiat saya, apa yang saya nak tu, saya tak nak beli sendiri. Tak nak pakai duit saya. Saya nak orang belikan! Agak-agak siapa yang jadi mangsa? Faham-faham sendirilah ya... Gila~ Memang saya tengah gila sekarang ni~ Entah apa-apa punya perangai!

Macam pau ni, bila nak, saya carik tapi tak ada pulak!
Saya :- Abg, saya nak pau. Nak inti coklat tau.
Cintehati :- Mana nak cari pau syg memalam ni?
Uwaaaaaa.....

Kek Coklat! Sangat terliurrrrrr...
Saya :- Lama dah tak makan kek.
Cintehati :- Aik? Resepi dalam laptop, dlm phone abg tgk berlambak2..
Grrrrr.....

Kuey Teow Kung Fu.
Saya :- Tetibe teringin Kuey Teow Kung Fu tp xtau mana sedap.
Cintehati :- Kedai mak ngah la, awakkan suke tomboy tu masak! ;p
Ciisssssss...

Ayam Uncle Bob...
Saya :- Bestnye kalau dapat ayam uncle bob. Tapi saya gemuk nanti.
Cintehati :- Takpe... Krim Mustajab ada..~
Cetttt! Perlii aku ler tuh!

Kesimpulannya, saya nak makan apa yang saya idam-idamkan niiiii... Adooiii... Please, please, please...

7 comments:

Diari 929 said...

Hai masak la cik abg awak nnt klau btl2 'mengidam'.... Nak kete apa plak? he3

Hanny Esandra said...

nak meta murah2 jer.. satria neo pn jadikla.. akaka..

Hanny Esandra said...

nak meta murah2 jer.. satria neo pn jadikla.. akaka..

CintaZulaikha said...

ngalahkan aku ngidam plak...aku dulu pregnant pon ngidam nak tembikai jer..ni klu ngandung tak tau la ngidam apa...kuikui

Hanny Esandra said...

wakaka...
adehhh..tah la ct.. tekak nk rasa macam2.. tapi nk mknnyer pn sikit jerrr..ngandung ke apa aku? ahahaha.. tang mana ngandung nyer!...~ ;p

NazuerahAzhar said...

awak.. tadi saye buat Entri, search pix kat google, nak saye creditkan kat awk ke? atau linkkan..?

NazuerahAzhar said...

ni entri nye. http://sempoi9.blogspot.com/2011/12/ehh-ada-birthday.html
apa2. komen situ yer..