Follower Tersayang

Wednesday, January 12, 2011

Gembira + Sedih...Huuu...
Macam lama aje saya tak update blog. Hehehe... Iyer la.. sebelum ni bertungkus-lumus siapkan novel. Nasib baik dah siap. Yeayyy....Saya merdeka sekejap dari timbunan kerja yang saya suka.. Walaupun tulang belakang saya sangat sakit. Tapi Alhamdulillah. Siap juga! Kita tunggu step seterusnya. Lepas ni nak buat apa lagi? Tak mungkinlah saya berhenti menulis, sebab saya akan menulis selagi hayat dikandung badan. Cuma buat masa ni nak berehat seketika. :-)Tapi...
Ada lagi yang saya tunggu. Saya tunggu ada satu publisher ni. Dah setahun saya tunggu dengan penuh kesabaran. Saya dah tanya sebanyak dua kali. Kata dalam proses. Hmmm... Saya tak taulah perlu ke saya tanya lagi? Nanti kata saya ni apa pulak kan? Tapi berbaloi tak setahun saya tunggu tanpa jawapan? Saya tak hantar manuskrip penuh pun, hanya beberapa bab yang diminta.

Bukan apa, kalau tak ada rezeki tak apa. Saya cuma nak tau status aje. Haihhh... Entahlah. Tak tau saya nak terus tunggu, bertanya lagi atau hantar ke pihak lain? Siapa boleh bantu saya? Mungkin saya tak ada rezeki di situ. Mungkin tahap penulisan saya tak mencapai standart di sana. Huuuu... Tak apa.. Usaha lagi.. :-)

2 comments:

CintaZulaikha said...

try la antar ke lain nad..setahun ko tgu, pastu tader jawapan..aku rasa baik cuba ngn yg lain pulak..

Hanny Esandra said...

ct,
insya-allah.. aku tgh pk mana yg sesuai lagi ni.. thanks..