Follower Tersayang

Sunday, March 13, 2011

Auuwwww... So Sweet...

Ehem2... 

Minta perhatian... Entri atau gambar yang akan dipaparkan mungkin membuat anda semua ter'jeles' kepada saya.. hahaha... Tak adalah. Gurau aje... 

Saya amat terkejut apabila Cintehati meminta telefon bimbit saya untuk menggantikannya dengan yang baru. Waaahhhh.. Sungguh baik dan sangat sweet rasanya... Bangganya rasa.. Kembang semangkuk aje... hahaha... 

Dan sekarang saya tengah batak pening macam mana nak guna benda alah ni. Saya memang tak biasa langsung main touch2 ni. Nak set bunyi mesej dengan bunyi call pun memang saya tak tau. Lima minit tanya Cintehati. Lepas tu lima minit lagi tanya Cintehati lagi. (Nasiblah dia seorang yang agak penyabar.. ikut keadaan)

Nak tau handphone apa? Betol ke kau orang semua nak tau? Betol ni? Tak nyesal? Serius?? Hahaha... *tanya macam orang tak betul aje...* Okeylah...

Handphone ni memang dia bagi saya...

Diulang sekali lagi dia bagi saya...

Eh, lagi sekalilah... Dia bagi saya...

Ini dia....

~

~

~

~

~

~

~

~

~

~

Sony Ericson pekejadah nama dia tah...

Ya... saya sangat bangga...

Dia bagi saya...

Bagi pinjam... (lalala~)

^Sekian terima kasih^

12 comments:

:Farezays: said...

hi back:) thank you for dropping by at my blog xx

CintaZulaikha said...

hampehhh...lakhanat...kihkih

Fitrah Adnan said...

saya baru je ada ura2 nak jeles..tp x jd pada penghabisan nye...hehehe

Hanny Esandra said...

ahaks..
gotcha!! akhirnya ct dan fitrah adnan terkena...

yeaaayyyy.. ;p

SriPanggung said...

ciss...wat kecoh je luuu...huhuu

Nur Nadira Ahmad Fauzi said...

haha...cisss!!!

Hanny Esandra said...

fatien n nadira juga terkena bang bang boom.. hahaha...!

nukilanaffiza... said...

wah...dah hp baru ek...bagus....yg lama mana?

nukilanaffiza... said...

ceh...tak nampak plak ayat kecik tuh!!!!!! aku kena tipu!!!!!

Hanny Esandra said...

ouhh..
sepandai2 abang ku melompat pagar acara trek, akhirnya lutotnye tersadong jua..

sorang lagi mangsa npknya..
suke2! ;p

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

cisss, bagi pinjam je... adoiii... baru nak sangat jeles~

Hanny Esandra said...

semua pasti jeles dgn entri yg terbaru tu.. hehehe... ;p