Follower Tersayang

Tuesday, September 13, 2011

Open Houz Yo..~

Hai kawan-kawan.

Tak habis-habis nak cerita pasal rayakan?? Ish.. Cik Hanny Esandra ni makaaaaannn je kerjanya. Nanti bila gemuk, mulalah bising kat blog ni jugakkk.. Hehehe..kalau  nak cerita pasal open house memang banyak. Tapi ini aje yang sempat saya ambik gambar. Rumah2 open house lain kerjanya sibuk makan. Sebab time raya ni ajelah kita dapat makan benda2 yang jarang kita dapat makan atau menu sehari2an kita. Betul tak? Jadi bila ada kesempatan, apa kata kita bedal aje. Hahaha...

Ni gambar masa saya kat rumah abang saya. Time ni dah memang tak ada kerja. Sorie la kualiti gambar tak berapa elok. Sebab saya tak setting jadi 5MP. Ini setting 3MP. Hahaha..

Ni kawan2 ofis.
Kuih rayeee..
Mak saya, ayah saya & Kak Nora.
Orang kuat ni~
Mak saya tgh buat teh tarik.
Kek lapis Sarawak.
Kek Lapis coklat.




Hmmm..

Menu2 yang tersedia adalah Mee Jawa, Soto, Nasi Impit, Kuah Kacang, Rendang, Koktel, Kek, eh banyaklahhh.. Hehehe.. Soto Kak Fiza memang besttt..

Mana gambar Cik Hanny Esandra?? Ermm.. Cik Hanny Esandra sedang jadi bibik ya. Sape pulak nak tukang ambik gambar saya. Semuanya tengah sibuk.. Hihihi..

p/s : Tak syok ar gambar jadi blur! >_<

4 comments:

CintaZulaikha said...

kira dpt gak gi open houz..aku nih ha...huhuhu...sabor je lah..

Hanny Esandra said...

hahaha.. open houz umah abg sndri boley ar~

jee yunus said...

skrg ni open house mmg melambak-lambak..lps tu badan pon naik melambak-lambak jugak..hehehehe

Hanny Esandra said...

tau xpe.. :)